Θερινός... «Ανένδοτος» από Τσίπρα

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Την απόφαση για την έναρξη ενός «Ανένδοτου αγώνα» κατά της κυβέρνησης έλαβε σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ενώ αυτή η εκστρατεία θα έχει χαρακτηριστικά περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και διοργάνωσης εκδηλώσεων κατά των νομοσχεδίων που θα εισαγάγει προς ψήφιση η κυβέρνηση στα θερινά τμήματα της Βουλής.

Η πρώτη τέτοια εκδήλωση θα είναι η μεθαυριανή που θα αφορά την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις σημερινές αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, θα απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που δεν στοιχίζονται με την κυβερνητική πολιτική, συμπεριλαμβανομένων των Οικολόγων, του ΚΚΕ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και της ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκστρατεία του «Ανένδοτου» θα λάβουν μέρος, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, όλα τα κορυφαία στελέχη, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του κόμματος.

Αναφορικά με την εκδήλωση της Πέμπτης, στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποτραπεί η ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή, αλλά και η διερεύνηση τυχόν δυνατοτήτων για ακύρωση της εφαρμογής του, αν ψηφιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα