Ελεύθερος με όρους ο Παναγιώτης Ευσταθίου

14:45 3/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Το δικαστικό συμβούλιο που συνεδρίασε για να λύσει τη διαφωνία για την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου στην υπόθεση των εξοπλιστικών τάχθηκε υπέρ της άποψης του εισαγγελέα.

Έτσι,ο Π. Ευσταθίου παραμένει ελεύθερος με εγγυοδοσία 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Υπενθυμίζεται ότι ο ανακριτής είχε την άποψη ότι πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος.

Ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε ότι η δικαιοσύνη με ψυχραιμία

αντιμετώπισε το θέμα και πως υπάρχει μια μειοψηφία στο στράτευμα που παίρνει μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα. Ανέφερε ακόμα ότι ο πελάτης του κατονόμασε όλα τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν και πως ρωτήθηκε επίμονα αν λάδωσε τους Γιάννο Παπαντωνίου και Άκη Τσοχατζόπουλο αλλά το αρνήθηκε, καθώς δεν μπορούσε να πει ψέματα. Είπε, επίσης, ότι έδωσε στη δικαιοσύνη απόρρητους τραπεζικούς λογαριασμούς, για να αποκαλυφθεί η διαδρομή του μαύρου χρήματος.

Απολογία Παπαχρήστου

Ο 78χρονος Δημήτρης Παπαχρήστος, εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας «Wegmann», που συνελήφθη τη Δευτέρα, απολογείται σήμερα. Τον κ. Παπαχρήστο είχε κατονομάσει στην απολογία του ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών Αντώνης Κάντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα