ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ: ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

14:35 8/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Άλλοι ρίχνουν τις βόμβες με τα λόγια, άλλοι με τα ευρώ (δηλαδή με τα έργα) και άλλοι με τις καλλιτεχνίες τους στους τοίχους. Άλλωστε οι βόμβες δεν είναι να μένουν για πολλή ώρα στα χέρια.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης διαπιστώνουν «συντριβή των Σοσιαλιστών» του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι μαζί με τη Ν.Δ. «υπέστησαν τρανταχτή ανατροπή στις πρώτες βουλευτικές εκλογές που διεξάγονται από την έναρξη της κρίσης το 2010». Η «El Pais» σημειώνει: «Καταβαράθρωση

σοσιαλιστών και συντηρητικών που καθιστά δύσκολη τη διακυβέρνηση της Ελλάδος» και υπογραμμίζει ότι «Οι φιλοναζιστές μπαίνουν στη Βουλή». Δεν παραλείπει ακόμα να μιλήσει για την είσοδο και του δεξιού εθνικιστικού κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ενώ παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ με τις δηλώσεις νέων και ανέργων. Η «El Mundo» από τη μεριά της τονίζει ότι «η πολυδιάσπαση στο ελληνικό κοινοβούλιο απειλεί τις μεταρρυθμίσεις που αξιώνει η Ε.Ε.», φιλοξενεί ρεπορτάζ, όπου σημειώνεται: «Ο θυμός του ελληνικού λαού από τη φαύλη και παρατεταμένη οικονομική κρίση» και διαπιστώνει ότι «αν και τα κυβερνητικά κόμματα της λιτότητας τιμωρήθηκαν οι ψηφοφόροι δεν μπορούν να ελπίζουν σε ανακούφιση».

Keywords
Τυχαία Θέματα