Έκτακτη σύγκληση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ζητούν 11 στελέχη της

Μπροστά στην ανάγκη να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ίδιας της χώρας, και δεδομένου ότι η ΚΠΕ δεν έχει συνεδριάσει παρά μόνο μία φορά από την εκλογή της, οι υπογράφοντες την επιστολή ζητούν την άμεση σύγκληση του οργάνου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχουν οι υπογραφές κάτω από το λιτό κείμενο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τριών βουλευτών και πρώην υπουργών του κόμματος, του Φίλιππου Σαχινίδη,

του Θάνου Μωραΐτη και του Γιώργου Ντόλιου, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο Ανδρέας Μακρυπίδης, ο Μανώλης Όθωνας, ο Ανδρέας Κελεπούρης, ο Βασίλης Κίτσιος, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, η Αφροδίτη Παπαθανάση και ο Κώστας Τάτσης.

Απευθυνόμενοι προς τον «σύντροφο Πρόεδρο» σημειώνουν πως «οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με την πυκνότητα και τη σοβαρότητά τους, επιβάλλουν τη συζήτησή τους στο κορυφαίο, θεσμικό, συλλογικό, κομματικό όργανο». Για τον λόγο αυτό και ζητούν «να συγκληθεί άμεσα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή προκειμένου να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα του Κινήματος και της Χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα