«Έκλεψε» Μαυροκεφαλίδη ο Παναθηναϊκός

Ο διεθνής σέντερ συμφώνησε σε όλα με τους πράσινους αργά χθες το βράδυ έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έπειτα από εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη. Να σημειωθεί ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποτελούσε στόχο διάφορων ομάδων υψηλού επιπέδου, όπως και των ερυθρόλευκων. Σημειώνουμε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό

δεν ευόδωσαν, αφού υπήρχε διαφορά στο οικονομικό (του πρόσφερε 1,2 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο) και χθες το βράδυ αποσύρθηκε η προσφορά. Η δε πρόταση του Παναθηναϊκού έγινε δεκτή από τον διεθνή σέντερ και οι σχετικές ανακοινώσεις από την πράσινη ΚΑΕ δεν αποκλείεται να γίνουν μέσα στην ημέρα.

Τα τελευταία χρόνια ο Μαυροκεφαλίδης αγωνίστηκε στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό το 2011. Φέτος την άνοιξη πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα (για τους τελικούς της ισπανικής λίγκας).

Την περασμένη περίοδο ο Μαυροκεφαλίδης είχε 14,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurocup με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στη VTB League είχε 15,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα. Με την Μπαρτσελόνα σε 12 ματς είχε 6,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο στα ισπανικά πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα