Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Οι έρευνες που άρχισαν ήδη από χθες επικεντρώθηκαν στον Κολωνό, τα Πατήσια, την Κυψέλη, το Χαλάνδρι, τον Μαραθώνα και το Γραμματικό.

Η Αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι ο 42χρονος καταδικασμένος για τρομοκρατία θα έχει κάνει χρήση της πλαστής ταυτότητας με το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης, προκειμένου να ενοικιάσει κάποιο ή κάποια σπίτια, όπου θα έχει κρύψει τον οπλισμό του. Στο σακίδιό του βρέθηκαν αρκετά κλειδιά. Γι' αυτό και έδωσαν στη δημοσιότητα την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε, καθώς θεωρεί ότι με τη χρήση της θα είχε ενοικιάσει διαμερίσματα.

Μέσω του οπτικού υλικού που υπάρχει

από τις κάμερες του ΗΣΑΠ και του μετρό, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τη διαδρομή του 42χρονου έως το σταθμό του Μοναστηρακίου, όπου συνελήφθη.

Πως έφτασαν στη σύλληψή του

Η Αντιτρομοκρατική γνώριζε ότι το τελευταίο διάστημα ο φερόμενος ως αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα κινούνταν στο κέντρο της Αθήνας και ο αστυνομικός κλοιός έσφιγγε καθημερινά γύρω του. Οι Αρχές γνώριζαν ότι χρησιμοποιούσε το μετρό και τον ΗΣΑΠ και για το λόγο αυτό είχαν δημιουργηθεί μικρές ομάδες μελών της Αντιτρομοκρατικής που τον αναζητούσαν στα συγκεκριμένα μέσα μεταφοράς.

Ένα «ζευγάρι», από αυτές τις ομάδες, τον εντόπισε χθες στο σταθμό Ομόνοια και τον ακολούθησε. Όταν μπήκε στο κατάστημα με είδη κάμπινγκ, το ζευγάρι ειδοποίησε το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., από όπου δόθηκαν οδηγίες και παράλληλα κλήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μυστήριο με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα

Οι αρχές δεν έχουν καμία πληροφόρηση για το που βρίσκεται η επίσης καταζητούμενη σύντροφός του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα