ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο εξαιρετικός Ατρόμητος του πρώτου μέρους δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν από την ανάπαυλα και η Νιούκαστλ έφυγε με το 1-1 από το γήπεδο του Περιστερίου στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Europa League.

Την ευκαιρία μέσα από τα χέρια του έχασε ο Ατρόμητος, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς εμφανίστηκε διαβασμένη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο σκορ με τον Επστάιν στο

24ο λεπτό, αλλά από καθαρή ατυχία δέχθηκε ένα γκολ από τον Τέιλορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και η αποστολή έγινε εξαιρετικά δύσκολη.

Η καλή εμφάνιση των γηπεδούχων δεν συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι η κούραση, κάτι η απειρία και κάτι ο φόβος μη σκοράρουν για δεύτερη φορά οι «καρακάξες», έφεραν πίσω τον Ατρόμητο, ο οποίος έριξε το βάρος στην άμυνά του χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Η Νιούκαστλ έδειξε να βολεύεται με το 1-1, το οποίο κράτησε έως τέλους έχοντας πλέον το προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Ατρόμητος πηγαίνει την επόμενη εβδομάδα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για τη δική του υπέρβαση…

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (86′ Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μπέλιτς (60′ Σουμπίνιο), Επστάιν, Κούτσι (60′ Καραμάνος).

Νιούκαστλ (Πάρντιου): Χάρπερ, Τάβερνιερ, Μάικ Γουίλιαμσον, Πέρτς, Ράιαν Τέιλορ, Γκόσλινγκ (64′ Αμαλφιτανό), Μπιγκιριμανά, Ομπερτάν, Μαρβό (71′ Γκουτιέρες), Ανίτα, Παπις Σισέ (77′ Κάμπελ).

Keywords
Τυχαία Θέματα