Δύο αποτελέσματα θέλει η Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται απόψε στις 20:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη το Λιχτενστάιν στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και ελπίζει στην ανατροπή και την απευθείας πρόκριση στα τελικά, έχοντας εξασφαλίσει σίγουρα θέση στα μπαράζ.

Τα πράγματα στον όμιλο της Ελλάδας είναι πολύ απλά. Κόντρα στο Λίχτενσταϊν, η χώρα μας ψάχνει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βοσνία στη Λιθουανία, ώστε να της πάρει την πρωτιά του

γκρουπ έστω και στην ύστατη στιγμή.

Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματα, θα πρέπει να καλύψει διαφορά… 17 τερμάτων(!) για να συμβεί αυτό και σε κάθε άλλη περίπτωση, η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004 θα οδηγεί (οπωσδήποτε) στα μπαράζ.

Στα της ενδεκάδας, ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με αρκετές αλλαγές. Χαρακτηριστικό είναι πως στην τελευταία προπόνηση χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Κατσουράνη με τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας και τους Βύντρα, Χολέμπας στα άκρα, τους Ταχτσίδη, Καραγκούνη και Κονέ στα χαφ και τους Σαμαρά – Σαλπιγγίδη – Μήτρογλου στην επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα