Δεν παραιτήθηκε ο Τατσόπουλος λόγω… Τσίπρα

Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, ο Αλέξης Τσίπρας είχε, κατά πληροφορίες, στείλει μήνυμα πειθαρχίας στον Πέτρο Τατσόπουλο, ωστόσο είχε επισημάνει ότι διαφωνεί πλήρως με όσα ακραία γράφτηκαν στα social media κατά του Πέτρου Τατσόπουλου». «Ο πρόεδρος διαχώρισε τη θέση του από την επίθεση που δέχθηκα, γι’ αυτό και δεν παραιτήθηκα», είπε ο βουλευτής μιλώντας σε δημοσιογράφους -παρότι τα περί «γελωτοποιού» και «βιζιτούς»

είχαν γραφτεί από τον Βασίλη Μουλόπουλο στην «Αυγή» και όχι στα social media…

Ξένο σώμα

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί ο Πέτρος Τατσόπουλος να έφυγε από την αίθουσα της Γερουσίας ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όμως είναι σαφές ότι παραμένει «ξένο σώμα» για την πλειονότητα των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ανοιχτό είναι ακόμη και το θέμα να μην συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, οψέποτε γίνουν εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος κατέστησε σαφές στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι δεν σκοπεύει να ρίξει τους τόνους, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Βασίλη Μουλόπουλο. Αναφερόμενος στην πρώην βουλευτή, ο Πέτρος Τατσόπουλος διερωτήθηκε αν «παλιότερα, ως καθημερινός αρθρογράφος στο Βήμα, έπαιρνε εντολές από τον κ. Ψυχάρη και τώρα έγινε ξαφνικά ανιδιοτελής».

Keywords
Τυχαία Θέματα