ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ , ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ

Η Βίκυ Σταμάτη δεν αποτελεί  απειλή για την ελληνική έννομη τάξη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Δημήτρης Σακάλογλου.

Ο δικηγόρος της  υπέβαλε το αίτημα στον ανακριτή, προκειμένου να την επισκεφθεί ο ίδιος στο κελί της να δώσει συμπληρωματική απολογία, ώστε να αποφύγει την έκθεσή της στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο υπερασπιστής της  συζύγου του πρώην υπουργού σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι: «Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει μεταχειριστεί μέχρι τώρα με ιδιαίτερη σκληρότητα την Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου αποσαφηνίζοντας το ανήλικο παιδί της στερώντας του και τους δύο φυσικούς γονείς.

Η

Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου έχει λευκό ποινικό μητρώο, μόνιμη κατοικία και όποτε κλήθηκε από τις Ελληνικές δικαστικές αρχές είτε ως ύποπτη είτε ως κατηγορουμένη παρέστη πρόθυμα και άμεσα θέτοντας τον εαυτό της στην διάθεση των δικαστικών αρχών.

Η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου δεν αποτελεί απειλή για την έννομη τάξη και δεν είναι επικίνδυνη ούτε ύποπτη φυγής και για το λόγο αυτό η θέση της είναι έξω από τη φυλακή, ελεύθερη και δίπλα στο πεντάχρονο ανήλικο παιδί της προκειμένου να το φροντίζει και να το προστατεύει όπως άλλωστε είναι δικαίωμα, υποχρέωση και φυσικό καθήκον κάθε μάνας!»

(Δείτε επίσης: «ΒΡΑΧΟΣ» ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΑΚΗΣ)

Keywords
Αναζητήσεις
σακαλογλου δικηγορος
Τυχαία Θέματα