ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΤΣΑ ΔΩΡΟ

Καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας για τη διεξαγωγή των νέων εκλογών, οφείλω να το πω, μπας και αυτή τη φορά γίνει καλύτερος προγραμματισμός από το υπουργείο Εσωτερικών.

Στις 6 Μαΐου, δεν φτάνει που αντί των μπουφέδων και των πακέτων κέτερινγκ των προηγούμενων ετών, πρόσφεραν απλά μια πίτσα στα συνεργία που εργάστηκαν για τη συγκέντρωση και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων. Την πλήρωσαν

και χωρίς έκπτωση. Όπως διαβάζουμε από την διαύγεια (Αριθμ. Πρωτ. Οικ. 17564) το υπουργείο Εσωτερικών συμφώνησε την παροχή γεύματος 1000 μερίδων. Τιμή ανά μερίδα, μαζί με το αναψυκτικό  6 ευρώ!

Απορίας άξιο είναι πώς η παραγγελία για 1.000 μερίδες δεν εμφανίζει καμία έκπτωση τη στιγμή που η ίδια εταιρεία ταχυφαγίου στην επίσημη ιστοσελίδα της διαφημίζει προσφορές τύπου 1+1 δώρο;

Πάντως για να πούμε και τα θετικά, μπορεί να πλήρωσε κάτι παραπάνω το υπουργείο,  οι εργαζόμενοι στα εκλογικά συνεργεία του υπουργείου Εσωτερικών, ωστόσο ευχαριστήθηκαν περισσότερο το δείπνο με την πίτσα από τα φαγητό των κέτερινγκ που τους πρόφεραν παλαιότερα. Προς ενημέρωσή σας συνήθως επρόκειτο για γεύμα που προσφέρεται εν πτήση. Το μόνο καλό, ήταν το γλυκό στο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα