Δεν άντεξε τις πιέσεις στην ΕΡΤ ο Νίκος Σίμος

15:30 3/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Στο ΔΣ της περασμένης Τρίτης ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με αφορμή τις πιέσεις για την τοποθέτηση του Γιώργου Μπράμου στη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης σήκωσε το γάντι”.

Αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχθηκε τόσο για την επαναφορά της Έλλης Στάη στο δελτίο ειδήσεων, όσο και για το Γ. Μπράμο. “Ίσως την επόμενη βδομάδα, να μπόρεσε να περάσετε το θέμα” είπε και η φράση αυτή ερμηνεύτηκε ως ένδειξη για την έξοδό του από το Ραδιομέγαρο. Και υπάρχει η πεποίθηση πως η “ανακοίνωση” αυτή δεν συνδέεται τόσο πολύ με το Γιώργο Μπράμο, αλλά με την απόφαση του περί αποχώρησης, λόγω των

πιέσεων.

Κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, ο Ν. Σίμος ζήτησε να αποχωρήσει η γραμματέας του συμβουλίου της ΕΡΤ και να μιλήσει απευθείας στα μέλη του. Εκεί αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες στις πιέσεις και των τριών κομμάτων έτσι ώστε να επιστρέψει άμεσα η Έλλη Στάη στο δελτίο ειδήσεων, αλλά και στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από πολιτικό αρχηγό για να λυθεί το θέμα του Γ. Μπράμου! Έκανε λόγο για μια “παρέα” προσώπων η οποία και έχει τον έλεγχο της ΕΡΤ ανεξαρτήτως κυβερνήσεων και διοικήσεων, κατονομάζοντας πρόσωπα… Επίσης μίλησε για τις νέες απαιτήσεις του υπουργείου Οικονομικών που δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στην ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα