Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΕΡΤ στο matrix24.gr

Να θυμίσουμε ότι η Δημόσια Τηλεόραση σίγησε στις 11:15 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μετά την απόφαση της κυβέρνησης. Η διαδικτυακή μετάδοση πραγματοποιείται μέσω ενός βαν της EBU που είναι παρκαρισμένο μπροστά από το κτίριο της ΕΡΤ. Εκεί οι εργαζόμενοι στέλνουν εικόνα και ήχο σε δορυφόρο που έχει παραχωρήσει η EBU προκειμένου να τη λαμβάνουν τηλεθεατές σε όλο τον

κόσμο.

Παρά τις απειλές του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα ότι θα προσφύγει δικαστικά εναντίον όσων αναμεταδίδουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ, αρκετά μέσα δείχνουν live εικόνα, ανάμεσά τους και το matrix24.gr. Στο Ραδιομέγαρο έχουν διακοπεί οι τηλεφωνικές γραμμές και η πρόσβαση στο διαδίκτυο, ωστόσο οι εργαζόμενοι έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου συνεχίζουν δυναμικά τις εκπομπές τους.

* Σε περίπτωση που θέλετε να συνδεθείτε με το ζωντανό πρόγραμμα της ΕΡΤ μέσω i-phone ή i-pad και δεν σας ανοίγει, θα πρέπει να «γυρίσετε» στο κάτω μέρος της οθόνης, την εφαρμογή στην εκδοχή pc. Αυτό θα πρέπει να γίνει γιατί το βίντεο της EBU παίζεται μέσω flash player, το οποίο δεν υποστηρίζεται από i-phone και i-pad.

Keywords
Τυχαία Θέματα