Δ. Κρεμαστινός: Η «Ελιά» στερείται σοβαρότητας

Μιλώντας στον Real Fm το εξέχον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι αν και η κίνηση είναι θεωρητικά σωστή, στην πράξη δεν αποδίδει.

«Κι όταν ο αγνός ψηφοφόρος βλέπει το ΠΑΣΟΚ μια συνιστώσα της Ελιάς και δίπλα βλέπει συνιστώσες-στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησαν είτε ως υπουργοί

είτε εξελέγησαν βουλευτές ή είχαν θέσεις κυβερνητικές, γραμματέων κ.λπ, να αποτελούν συνιστώσες μαζί με το ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνετε ότι η όλη ιστορία, αυτό το εγχείρημα, στερείται σοβαρότητας»…

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός κλήθηκε να σχολιάσει και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ, και η τοποθέτησή του κάθε άλλο παρά ευχάριστα ακούστηκε στα αυτιά συγκεκριμένων στελεχών.

Σύμφωνα με τον Δ.Κρεμαστινό, το κόμμα δυσπραγεί, ο πρόεδρος του είναι και υπουργός των εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και έχει υποχρεώσεις, που στερούν από το ΠΑΣΟΚ χρόνο … ανασυγκρότησης.

Ερωτηθείς αν θα έπρεπε ο κ. Βενιζέλος να διαλέξει μεταξύ των δύο ιδιοτήτων του και αν κρατήσει τη μία, να ανοίξει ηγετικό θέμα στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Κρεμαστινός σημείωσε ότι εξαρχής ήταν υπέρ της άποψης να μην μπει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση «ή να μπει με τους όρους που μπήκε μέχρι σήμερα».

Πάντως, ο γνωστός καρδιοχειρουργός, δεν έθεσε θέμα αρχηγού, επισημαίνοντας ότι «ο αρχηγός έχει μια θητεία. Ή αν θέλει και κάποιος να θέσει θέμα αρχηγού, δεν είναι σωστό να σηκώνονται και να φεύγουν στελέχη που ήταν μάλιστα και στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ υπουργοί και να πηγαίνουν σε άλλα κόμματα. Να μείνουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ, να έχουν απόψεις, να τις εκφράσουν, τα όργανα έχουν καταστατικά, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό το σύμπλεγμα, αυτή η αντίδραση είναι μια παθολογική αντίδραση. Βλέπετε υπουργούς οι οποίοι χειροκρότησαν τα μνημόνια να πηγαίνουν σε άλλα κόμματα. Πως γίνεται αυτό το πράγμα;»

Προφανώς βέβαια, σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει άλλη ιατρική ειδικότητα…

Keywords
Τυχαία Θέματα