Χωρίς μέσα μεταφοράς έως τις 9:00

07:32 1/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια καθώς από τις 12.00 τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τρίτης και έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί των τραίνων, ενώ δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας

από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Παράλληλα, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς οι συρμοί δεν θα φτάνουν έως το αεροδρόμιο. Λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.

Με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί του μετρό, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής θα παραμείνουν κλειστοί από τις 9 το πρωί, λόγω της συγκέντρωσης και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δοθούν ξανά στην κυκλοφορία, καθώς θα δοθεί νέα εντολή της ελληνικής αστυνομίας.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Πρωτομαγιά, οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. και από 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό θα συμμετάσχουν στην απεργία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία του Πειραιά, καθώς ο τοπικός Φαρμακευτικός Σύλλογος αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία. Για τα υπόλοιπα φαρμακεία της χώρας η αργία της Πρωτομαγιάςμεταφέρεται την Τρίτη 7 Μαΐου, ημέρα που τα φαρμακεία του Πειραιά θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σε απεργία καλεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση και το Γεν. Συμβούλιο της ΟΤΟΕ τους τραπεζοϋπαλλήλους. Ανάμεσα στους συλλόγους που συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις, βρίσκεται και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και η Ενωση Λογιστών Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα