Χαροπαλεύει η Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε από το βαρελότο

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα έχει υποστεί ρήξη στο παχύ έντερο και παραμένει διασωληνωμένη. Επίσης έχει σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Οι γιατροί που την παρακολουθούν λε΄νε πως η κατάστασή της έχιε σταθεροποιηθεί, ωστόσο είναι κρίσιμο το επόμενο 24ωρο.

Στο ίδιο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται και άλλα τρία άτομα, δύο Αμερικανοί και ένας 50χρονος Έλληνας επιχειρηματίας, που επίσης τραυματίστηκαν από το βαρελότο

που έσκασε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου. Σοβαρότερα είναι ο 50χρονος, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσει το δεξί του μάτι.

Τον τρόμο που έζησε περιέγραψε στον Alpha η μία Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε πιο ελαφρά. «Βλέπαμε τα πυροτεχνήματα και ξαφνικά ήρθαν κατά πάνω μου και με έριξαν στο έδαφος. Δεν μπόρεσα να σηκωθώ ξανά και προσπάθησα να συρθώ αλλά με ξαναχτύπησαν. Επικράτησε πανδαιμόνιο, όλοι έτρεχαν δεξιά και αριστερά, ήταν ένα χάος. Οι φίλοι μου τραυματίστηκαν, το ίδιο και εγώ, ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν είδα κάποιον να πετάει κάτι. Τα πυροτεχνήματα έκαναν πολύ θόρυβο και ήταν πολύ ισχυρά. Δεν νομίζω να ξαναδώ ποτέ πυροτεχνήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα