ΧΑΡΗΣ ΝΤΙΓΡΙΝΤΑΚΗΣ

08:25 2/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Η χρεοκοπία της χώρας δεν είναι απαραίτητα οικονομική…

Οι ευκλεείς πόθοι πολλών αργόσχολων Ελλήνων για αρκετές δεκαετίες ήταν η είσοδος στο δημόσιο και μάλιστα σε θέσεις κλειδιά. Κύρια σπουδή τους και επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους είναι υπηρεσίες όπου δεν χρειάζεται να κοπιάσεις, αλλά και θέσεις όπου μπορεί να επιτύχεις διείσδυση στο λεγόμενο «μαύρο χρήμα». Δυστυχώς εδώ και πολλά έτη ο παρασιτισμός έχει αγγίξει και τις υψηλές κεφαλές των πανεπιστημίων. Το σύστημα νοσεί από τη βάση του θα μου πείτε. Για

να εξηγούμεθα υπάρχουν φυσικά ουκ ολίγοι ευπατρίδεις δημόσιοι λειτουργοί.

Top Class θέση για βόλεμα ήταν και παραμένει ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου μιας πρεσβείας στο εξωτερικό, Επίσης το αυτό είναι να είσαι Διευθυντής γραφείου εξωτερικού του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Μιλάω για τους κοινωνούς της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό και τους ανθρώπους που μπορούν μέσω ενεργειών Lobbying να διεισδύσουν σε ξένα ΜΜΕ προκειμένου να ανασχέσουν αρνητικά δημοσιεύματα ή να αναδείξουν άλλα που χρειάζεται η πατρίδα μας για να την επισκεφθεί κόσμος από το εξωτερικό.

Αμ δε…Πολλοί λίγοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους, Ειδικά σε μια περίοδο που η χώρα έχει τόσο ανάγκη τη δημιουργία συμμαχιών και την προβολή με έξυπνο τρόπο τη μοναδικότητα της πατρίδας γίνεται εύκολα διακριτή η γύμνια ενός συστήματος που στηρίχτηκε τόσο και τόσα χρόνια στο κομματικό βόλεμα.

Το 2012 είναι χρησιμότερη από ποτέ η αξιοποίηση των μυστικών κονδυλίων για τη διάσωση της εικόνας της Ελλάδας και δημιουργίας μια ισχυρής συμμαχίας για μας. Below the line. Θα μου πείτε με ποιους;

Τόσα χρόνια οι ψευτοπαλληκαράδες κυβερνώντες χρησιμοποιούσαν τα συγκεκριμένα κονδύλια για να βουλώσουν στόματα στο εσωτερικό της χώρας. Γιατί δεν χρησιμοποιούν το «know how» τους προς όφελος της πατρίδας βουλώνοντας στόματα στο εξωτερικό που σήμερα η χώρα το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Για παράδειγμα ας κοιτάξουν τι κάνουν οι γείτονες μας οι Τούρκοι όπου πέφτουν βόμβες και η είδηση μαζεύεται αμέσως μετά την ανακοίνωση της. Θα μου πείτε στην Ελλάδα, κυρίως ο χώρος της τηλεόρασης λειτουργεί άθλια και ψυχαναγκαστικά, διογκώνοντας απίστευτα μια είδηση που στο εξωτερικό δεν θα έπαιζε ούτε μονόστηλο κάνοντας ταυτόχρονα κακό στη χώρα!

Και να κάποιες συνέπειες :

Ήδη συνθήκες τρόμου επικρατούν φέτος σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Το φάντασμα της ανεργίας πλανάται πρώτη φορά τόσο έντονο στην περιφέρεια. Έντονη ανησυχία διακατέχει τους πάντες πέρα από τον ξενοδοχειακό κλάδο το σύνολο του τουριστικού τομέα της χώρας μας, για το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα που επικρατεί για την Ελλάδα σε πολλές διεθνείς τουριστικές αγορές και επηρεάζει καθοριστικά την ζήτηση για το τουριστικό προϊόν μας.

Η δυσφήμιση που υπέστη επί σειρά ετών η πατρίδα μας, εξαιτίας των δημοσιονομικών της προβλημάτων και της αρνητικής εικόνας που εξέπεμπε προς τα έξω, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που επικρατούσε επί σειρά μηνών, για το αν θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην ζώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα