Μπαρτζώκας: «Είμαστε υπό πίεση»

19:59 2/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Αναλυτικά τόνισε: «Aυτό που θέλαμε ήταν να έχουμε υγεία. Δυστυχώς έχουμε χτυπηθεί από αυτό, αλλά και με τα επεισόδια με τη Γαλατάσαραϊ, παίξαμε χωρίς 3 ψηλούς μας. Ταυτόχρονα, ο Πέτγουεϊ από τις αρχές Δεκεμβρίου έχει ταλαιπωρηθεί από τη μέση και τον ώμο του. Τώρα για την αντικατάσταση του Λο και το διάστημα που θα μείνει έξω υπογράψαμε τον Κόλινς γιατί είχαμε πρόβλημα τόσο στα ματς, όσο και στην προπόνηση. Ο Λο παρότι δεν είχε την περυσινή απόδοση είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης για εμάς.

Ψάξαμε παίκτες από τη… δεξαμενή της Euroleague

από ομάδες που αποκλείστηκαν, αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί κανείς δεν έδινε τον παίκτη του. Αυτοί που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν ο Χοτζ της Λαμποράλ και ο Κόλινς. Τον Κόλινς τον είχαμε δει και στο τουρνουά της Πάτρας και με είχε εντυπωσιάσει με την απόδοση του. Είναι ένας παίκτης που ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι. Υπάρχει ερωτηματικό, όσον αφορά την προσαρμογή του, αλλά επαναλαμβάνω είχαμε περιορισμένες επιλογές και αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή. Τα τελευταία χρόνια παίζει στο 2-3. Είναι ένα στοίχημα, όπως όλοι οι παίκτες που έρχονται στα μέσα της χρονιάς. Είχε 4-5 προτάσεις από τότε που η ομάδα του η Μοντεγκρανάρο είχε οικονομικά προβλήματα. Τρεις από το Ισραήλ και από τη Βαρέζε και προτίμησε να έρθει σε εμάς με λιγότερα χρήματα γιατί ήθελε να αποδείξει πράγματα στο υψηλότερο επίπεδο.

Υπάρχει μία πτώση της απόδοσης. Οι αιματολογικές εξετάσεις που κάναμε πρόσφατα δείχνουν ότι η ομάδα μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό δεν φαίνεται, όμως αγωνιστικά γιατί χάσαμε από τον Παναθηναϊκό και από τη Δράμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα