Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το πολυνομοσχέδιο

Ο πρώτος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης που ανακοίνωσε ότι οι ειδικότητες που καταργούνται στον τομέα της εκπαίδευσης και έχουν σχέση με την υγεία θα μεταφερθούν στο δικό του υπουργείο για να καλύψουν τις εκεί ανάγκες.

Ακολούθησε ο Γ. Μαυραγάνης που υποσχέθηκε ότι ο προϊστάμενος του Ι.Στουρνάρας θα κάνει αύριο βελτιωτικές τροποποιήσεις και η εικόνα ολοκληρώθηκε πριν

από λίγο με τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο ο οποίος αναφερόμενος στις διατάξεις για τη διαθεσιμότητα, είπε ότι δεν καταργούνται οι ειδικότητες εκπαιδευτικών της τεχνικής εκπαίδευσης, μεταφέρονται στα δημόσια ΙΕΚ που είναι 91 ανά τη χώρα.

Όλα τα παραπάνω στην επιτροπή που συζητείται το πολυνομοσχέδιο και το οποίο αύριο εισάγεται προς συζήτηση στην Ολομέλεια. Από νωρίς κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η κυβέρνηση αλλάζει ως προς τη διάταξη για το ακαταδίωκτο των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου να γίνει και αυτό για να δοθεί η… ευκαιρία στους κυβερνητικούς βουλευτές να βρουν επιχειρήματα για την υπερψήφιση των διατάξεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα