ΑΡΕΣΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ ηττήθηκαν 2-1 από τη Μπλάκμπερν, στο δεύτερο φιλικό επί αγγλικού εδάφους, αφήνοντας για ακόμη μία φορά καλές εντυπώσεις.

Αν αναλογιστεί κάποιος ότι η ΑΕΚ έδωσε δύο δυνατά φιλικά με αγγλικές ομάδες μέσα σε 24 ώρες -έχοντας 8 ώρες στους δρόμους για τις μετακινήσεις- και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, τότε κάτι δημιουργείται στην ΑΕΚ.

Στο φιλικό

με τη Μπλάκμπερν, η Ένωση ηττήθηκε 2-1, αλλά έδειξε αρκετά καλά στοιχεία ειδικά στην κυκλοφορία της μπάλας και στο άπλωμα στο γήπεδο. Οι πιτσιρικάδες του Βλάχου έβγαλαν στο γήπεδο ενθουσιασμό και όρεξη και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων ποδοσφαιριστών, αυτή η ομάδα έχει μέλλον.

Τα γκολ της Μπλάκμπερν σημείωσαν οι Νούνο Γκόμεζ και Μπεστ στο πρώτο μέρος, ενώ για την ΑΕΚ μείωσε στο 74ο λεπτό ο Κουρέλας.

Η σύνθεση της AEK: Αραμπατζής (Κωνσταντόπουλος 56′), Αρκούδας, Τσαμουρλίδης (Βλάχος 80′), Γιάγκο(Ματετζίδης 80′), Μπουγαΐδης, Γκερέιρο (Κουρέλας 59′), Ρίκκα (Φέτσης 80′), Παπαδημητρίου (Βροντής 31′), Λαγός (Τομαράς 66′), Καλογέρης (Φούντας 45′), Τσίτας (Σταματής 31′)

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού, ο Βαγγέλης Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στη Μπλάκμπερν, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο αποχώρησης κι άλλου ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα