ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΣΑΜΠΛ

Εκτός τελικού έμεινε η εθνική ομάδα του ανσάμπλ, πληρώνοντας ουσιαστικά τη χαμηλή -για τα δεδομένα του προγράμματος- βαθμολογία στις πέντε μπάλες.

Οι νεαρές γυμνάστριες βαθμολογήθηκαν με 26.000 για την εκτέλεση του προγράμματος με τρεις κορδέλες και δύο στεφάνια, κατέλαβαν την 9η θέση με συνολική βαθμολογία 51.875 και έχασαν την πρόκριση για μία θέση.

Η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε τη θέση της στον τελικό ήταν η Ιαπωνία με 53.025 βαθμούς, ενώ με την υψηλότερη προκρίθηκε η Ρωσία

(56.375).

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου, μετά το τέλος του προγράμματος της ελληνικής ομάδας, δήλωσε: «Το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε την πρώτη ημέρα ήταν καταπληκτικό, χωρίς λάθη. Οι κριτές, δεν μπορώ να ξέρω το γιατί, έδωσαν πολύ χαμηλή βαθμολογία. Όλοι μας ρωτούσαν τι έγινε και κάναμε και μία επίσημη ένσταση αλλά δεν έγινε δεκτή. Τη δεύτερη ημέρα εκτελέσαμε το πρόγραμμα με ένα μικρό λάθος, χωρίς πτώση, αλά με μια μεγάλη μετακίνηση. Κατά τα άλλα τα κορίτσια απέφυγαν τις πτώσεις, και νομίζω ότι και το σημερινό αποτέλεσμα δεν τις αντιπροσωπεύει».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπαίνω στην διαδικασία να δω τι γίνεται με τοις άλλες χώρες. Εγώ ήθελα να πάρει η ομάδα μου αυτό που πραγματικά άξιζε. Θεωρώ ότι αν από χθες ήμασταν στο 26,500και σήμερα με τη βαθμολογία, όπως κι σε άλλους αγώνες είχαμε, ήμασταν στο 26.300, θα μπαίναμε στην οκτάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΟΜΑΔΑ, ΑΝΣΑΜΠΛ,apokleismos, omada, ansabl