ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ… ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ

16:55 3/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Mε αποκλεισμούς για τα ελληνικά χρώματα άρχισε η πρώτη μέρα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Διαβάστε αναλυτικά…

Ο Περικλής Ιακωβάκης τερμάτισε 5ος στην πέμπτη προκριματική σειρά και δεν θα είναι “παρών” στα ημιτελικά των 400μ. με εμπόδια. Ο κορυφαίος Έλληνας στην ιστορία των 400μ. με εμπόδια δήλωσε: «Μετά από τόσο άγχος και πίεση και επειδή έχω κάνει ορισμένα πράγματα στην καριέρα μου, ήρθα εδώ για να το ευχαριστηθώ. Δεν μπόρεσα να είμαι ανταγωνιστικός.

Η ηλικία μου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διάκριση. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι».

Στη σφυροβολία, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου δεν κατάφερε να πιάσει το όριο πρόκρισης (78μ00) για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής, στην πέμπτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε καλύτερη βολή στα 67μ19, αλλά δεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει μία θέση στην τελική 12άδα.

Επίσης, η Νίκη Πανέττα και η Αθανασία Πέρρα έμειναν εκτός τελικού στο τριπλούν. Επίσης, εκτός ύψους έμεινε η Σοφία Υφαντίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με την πρώτη τα 1μ56, 1μ59, 1μ62, 1μ65 και 1μ68, κόλλησε όμως στο 1μ71 και δεν μπόρεσε να συνεχίσει ψηλότερα.

Τέλος, η 13η επίδοση στο α’ προκριματικό γκρουπ της σφαιροβολίας και 25η συνολικά σημείωσε ο Μιχάλης Σταματόγιαννης. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε καλύτερη βολή στα 19μ24.

Keywords
Τυχαία Θέματα