ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

16:05 7/6/2012 - Πηγή: Matrix24

H επίθεση Κασιδιάρη, on air, σε δύο κυρίες του Κοινοβουλίου, την Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου δεν πρέπει, λένε παράγοντες που γνωρίζουν τις διεργασίες που συντελούνται στην Χρυσή Αυγή, να αποδίδεται σε στιγμιαία έκρηξη

θυμού ούτε σε ψυχοπαθολογικά αίτια του αψίκορου νεαρού Χρυσαυγίτη. 

Πολιτικοί κύκλοι θεωρούν ότι είναι συνειδητή και ψυχρή εκτέλεση ενός σχεδίου έντασης που έχει επιλέξει η ναζιστική οργάνωση του Ν. Μιχαλολιάκου. Μάλιστα και σε επίρρωση αυτής της εκτίμησης αναφέρουν τις πληροφορίες που υπήρχαν σε δημόσιες αρχές ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, στην οποία περιλαμβάνεται και ο Κασιδιάρης, είχε επεξεργαστεί μυστικό σχέδιο για δημιουργία έντασης και επεισοδίων στο χώρο της αιθούσης της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα το σχέδιο προέβλεπε κάποια στιγμή οι βουλευτής της Χρυσής Αυγής να εγερθούν και να αρχίσουν να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο. Η μία άποψη για το πότε έπρεπε να γίνει αυτό ήταν να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο τη στιγμή που θα εισήρχοντο όλοι μαζί στη Βουλή. Η δεύτερη ήταν αμέσως μετά την ορκωμοσία. Με την ενέργειά τους αυτή οι χρυσαυγίτες ευελπιστούσαν σε αντιδράσεις από βουλευτές των άλλων κομμάτων, και ιδιαίτερα της Αριστεράς, ώστε να υπάρξει ένταση και πιθανώς επεισόδια. Οι ίδιοι θεωρούσαν ότι η εικόνα θα ήταν υπέρ τους αφού αυτοί θα εμφανίζονταν ως πατριώτες και οι άλλοι βουλευτές ως μη σεβόμενοι τον εθνικό ύμνο, άρα μειωμένης εθνικής συνείδησης βουλευτές.

Τελικά το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε επειδή η Βουλή θα διαλύονταν αμέσως και φοβήθηκαν μήπως η στάση τους γυρνούσε μπούμερανγκ στις νέες εκλογές. Το σχέδιο πάντως, λένε οι γνωρίζοντες, παραμένει εν ισχύ και πιθανώς θα υλοποιηθεί, κάποια στιγμή, στη νέα Βουλή είτε με τη μορφή του ψαλμού του εθνικού ύμνου είτε με άλλη που θα προκαλέσει την οργίλη αντίδραση των υπολοίπων βουλευτών. Σε κάθε περίπτωση η στρατηγική της έντασης ξεκίνησε και αναμένεται να ζήσουμε πολλά «θερμά» επεισόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα