Από την Κηφισιά, υποψήφια στο Λουτράκι η Ντίνα Κοτσώνη

Η Ντίνα Καλλιμάνη – Κοτσώνη, σύζυγος του Θόδωρου Κοτσώνη, πρώην πυλώνα του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ και σήμερα κολλητού της Ντόρας Μπακογιάννη, κατέθεσε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Λουτρακίου, την γενέτειρά της.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σε άλλους γέλια και σε άλλους οργή, καθώς το ζεύγος Κοτσώνη ζει εδώ και 20 σχεδόν χρόνια στην Κηφισιά. Μάλιστα, τα πάρτι που έδινε ο Θόδωρος στην γιορτή του, την εποχή της δόξας του, ήταν αλήστου μνήμης. Με την Κορινθία είχε κόψει και κάθε πολιτικό δεσμό, μετά την αποτυχημένη

απόπειρά του να εκλεγεί το 2004 και να υποστηριχτεί από το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων το 2006

Το γεγονός αυτό, μάλιστα τον έκανε να μετατραπεί σε εχθρό του ΠΑΣΟΚ. Και κάπως έτσι ανακάλυψε τον Φρίντμαν και την αξία του νεοφιλελευθερισμού στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη. Η οποία, όταν ήταν πρόεδρος της Επιτροπής του Οργανισμού Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) τον έκανε και εκπρόσωπό της στην Ασία.

Αυτά …παλιά και για να έχουμε πλήρη την εικόνα.

Πριν από έναν χρόνο, η Ντίνα Κοτσώνη επέστρεψε στην Κορινθία και ανέλαβε τα ηνία του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού «Ηλέκτρα», τον οποίο έχει στην κατοχή της η οικογένεια. Όλοι στην Κορινθία αναρωτιόνταν τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι. Τελικά, όπως αποδείχτηκε, η αλεπού είχε βάλει στόχο τον δήμο Λουτρακίου -για τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, ενδιαφέρονται άλλοι 10 υποψήφιοι δήμαρχοι.

Όλα αυτά ενώ ο δήμος είναι στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του, με διαλυμένα οικονομικά, καταχρεωμένος και καθημερινή την αγωνία της σημερινής δημοτικής αρχής να εξασφαλίσει –προσέξτε- τους μισθούς των δημοτικών υπαλλήλων.

Αλλά έχοντας στα διοικητικά του όρια τις δύο μεγαλύτερες επιχειρήσεις της περιοχής και από τις ισχυρότερες στην Ελλάδα: τη Μότορ Όιλ και το Καζίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα