Από Μόσχα και Μαδρίτη πετάνε για ...Μιλάνο οι «αιώνιοι»

Πέρα από κάθε αμφιβολία πάντως έχουν πολύ δύσκολες αποστολές. Ο Παναθηναϊκός, που δοκιμάζεται στη Μόσχα (19:00, Nova 2), θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο μίας ομάδας που σπανίως χάνει στην έδρα της. Εκτός αυτού, η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να έχει στη διάθεσή της και τον Μίλος Τεόντοσιτς ο οποίος δεν έπαιξε στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς λόγω τραυματισμού.

Ο

Παναθηναϊκός πήγε στη ρωσική πρωτεύουσα με αισιοδοξία και πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα επιχειρήσει μέσα σε πέντε ημέρες να νικήσει και τρίτη φορά τη Ρεάλ (21:45, ΔΤ) η οποία μέχρι και την προηγούμενη Δευτέρα είχε τρεις ήττες σε όλη τη σεζόν. Οι Μαδριλένοι, που θεωρούνται το φαβορί της εφετινής Ευρωλίγκας, έχουν φορτωθεί με άγχος και θα παίξουν για πρώτη φορά εφέτος με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να χαλάσουν τα σχέδια της «βασίλισσας» με τη συμμετοχή πάντως του Στράτου Περπέρογλου να είναι και πάλι αμφίβολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα