«Παγωμάρα» στο ΠΑΣΟΚ

Με τους επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ να μην κάνουν κανένα επίσημο σχόλιο μη θέλοντας να ...ρίξουν λάδι στην φωτιά λίγες εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, στο παρασκήνιο, η αμηχανία των στελεχών είναι παραπάνω από εμφανής.

Εκτιμώντας πολλοί εξ αυτών, ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται πίσω, ή πάντως στηρίζει, την κίνηση παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ

και του περιβάλλοντός του να συστρατευθούν με τον «τρίτο πόλο» του Φώτη Κουβέλη, στην Χαριλάου Τρικούπη, θεωρούν τη νέα κίνηση Παπανδρέου, ως ανοιχτή πια διαφωνία με τις κινήσεις Βενιζέλου και την «Ελιά».

Δεν είναι λίγα τα στελέχη στην Χαριλάου Τρικούπη που εξεπλάγησαν από την ανακοίνωση της κοινής εμφάνισης Παπανδρέου-Κουβέλη, χαρακτηρίζοντας «ακατανόητη» την στάση του πρώην πρωθυπουργού. Σε όλα αυτά, συμβάλλει και η έντονη σεναριολογία των τελευταίων εβδομάδων ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «κάτι ετοιμάζει» για μετά τις εκλογές, όσο και το γεγονός ότι δεν μπορούν να μάθουν τι μπορεί να είναι αυτό, αφού τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, όσο και οι στενοί συνεργάτες του κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Διατηρούν όμως το «δικαίωμα» να μην ...απολογείται σε κανέναν όταν επιθυμεί να κάνει μία παρέμβαση.

Επίθεση Κασσή

Ενώ όμως το «επίσημο ΠΑΣΟΚ» εξακολουθεί στην στάση του ... «ουδέν σχόλιον», μεμονωμένα στελέχη έχουν άλλη άποψη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του «πράσινου» βουλευτή Μιχάλη Κασσή, που μιλώντας στο Mega, κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «κάνει μεγάλο κακό στο ΠΑΣΟΚ», καθώς αντί να στηρίξει την «Ελιά», «οι μισοί υπουργοί του είναι στη ΔΗΜΑΡ».

Keywords
Τυχαία Θέματα