Απίστευτες ατάκες Ψωμιάδη στην απολογία του

Αθώος όλων των κατηγοριών που οδήγησαν στη σύλληψή του και τον ίδιο στο εδώλιο του κατηγορούμενου για τους στημένους αγώνες δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης , ο οποίος ανέλαβε χρέη … μάρτυρα υπεράσπισης για τον γιο του Σταύρο και τον προπονητή Γ.Παπακώστα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης εμφανίστηκε ως άτυπος σύμβουλος του γιου

του Σταύρου, αφού «στο ποδόσφαιρο με σεβόντουσαν γιατί ήμουν έμπειρος και καθαρός παράγοντας . Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες. Δεν ξέρω το λόγο που μου τις απέδωσαν» ,πρόσθεσε στην απολογία του εκφράζοντας και μία … ευχή «Ελπίζω μέχρι να αποβιώσω να έχω μάθει τους εμπνευστές».

Όσο για τη φυγοδικία του κατά την ανάκριση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί μετά από καιρό στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης ισχυρίστηκε ότι δεν πήγε μακριά. «Εγώ φταίω. Ένιωσα την ανθρωποφαγία και δέχθηκα τις συμβουλές λάθος ατόμου. Και πήγα 20 λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη για να ξανάρθω» υποστήριξε χαρακτηρίζοντας τα Σκόπια «ένα προάστιο έξω από το Κιλκίς» εξηγώντας πως «δεν πήγα να κρυφτώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα από τη Δικαιοσύνη».

Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με τον γιο του Σταύρο και τον προπονητή της ΠΑΕ Καβάλας, Γιάννη Παπακώστα, ο Μάκης Ψωμιάδης ισχυρίστηκε: «Αυτοί οι δύο είναι για κανένα Λούνα Πάρκ, για να παίξουν με τα αυτοκινητάκια, όχι για εγκληματική οργάνωση. Μιλάω για ανικανότητα. Είναι ανίκανοι να κάνουν αυτά που λέει το κατηγορητήριο. Είναι μορφωμένοι και μοιάζουν σαν τη μύγα μες το γάλα στο χώρο».

Ακολούθησε η απολογία του Σταύρου Ψωμιάδη, ο οποίος επίσης αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες. Ανέφερε πως ο ίδιος ήταν ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας και πως ο πατέρας του ήταν απλός φίλαθλος της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα