ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και στον Ολυμπιακό ρίχνουν το βάρος στον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

Ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό (φέρνοντας στα ταμεία

ουκ ολίγα εκατομμύρια ευρώ) και πλέον η προσοχή στρέφεται στον αντικαταστάτη του. Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν αρχίσει την έρευνα αγοράς και ευελπιστούν πως σύντομα θα καλύψουν το κενό που άφησε ο Βέλγος επιθετικός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρεται να έχουν κάνει μία κρούση για τον Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν, για τον οποίο είχε υπάρξει ενδιαφέρον και στο πρόσφατο παρελθόν. Ωστόσο, πρόκειται για μία πανάκριβη περίπτωση, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Βραζιλιάνος θα φύγει από τη γαλλική ομάδα.

Επίσης, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί τόσο ο Έλντερ Μπαρμπόσα της Μπράγκα, τον οποίο γνωρίζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όσο και ο Εδουάρδο Βάργκας της Νάπολι, τον οποίο ο Πορτογάλος είδε από κοντά στο κυριακάτικο φιλικό στην Ιταλία.

Το σίγουρο είναι ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι Πειραιώτες πρέπει να καλύψουν τη θέση σύντομα ώστε ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει να προλάβει να μπει στο κλίμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων και δη αυτών στο Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα