Ανατροπή και τρίποντο για την ΑΕΚ

Η Ένωση, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στα οποία μάζεψε τέσσερις βαθμούς, μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό και κατάφερε να ελέγξει το ματς στα 30 πρώτα λεπτά του.
Παρά τη μεγάλη της προσπάθεια όμως, η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την κυριαρχία της. Αντιθέτως, ο ΟΦΗ, στην πρώτη τελική προσπάθειά του προς την εστία, ευτύχησε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Σόουζα στο 40′.
Η αλήθεια είναι ότι το γκολ

αιφνιδίασε τους γηπεδούχους οι οποίοι πάντως φρόντισαν να ανασυνταχθούν στην επανάληψη. Ο Πετρόπουλος βρήκε δίχτυα σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και ισοφάρισε στο 56′ και εν συνεχεία η Ενωση πίεσε για το δεύτερο γκολ.
Εν τέλει, αυτό ήρθε στο 81′ μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του ΟΦΗ Μιχάλη Αγριμάκη. Ο Κρητικός πορτιέτο έχασε την μπάλα δίχως πίεσε και ο Παυλής,που καιροφυλακτούσε, διαμόρφωσε μέσα σε αποθέωση το 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Ρίκκα (79′Καραλής), Κορδέρο, Γκερέιρο (70′Κατίδης ), Φούντας (77′ Παυλής), Πετρόπουλος

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μπανούσης (86′ Βιτώρος), Μονιάκης, Ζορμπάς (74′ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης, Κουρδάκης (86′ Ροβίθης), Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Σόουζα

Keywords
Τυχαία Θέματα