ΖΗΤΕΙΤΑΙ διευθυντής στα Goody's - Everest

Εργασία

Διευθυντής στα Goody's - Everest

Διευθυντή Ανάπτυξης Προσωπικού Ομίλου Εστίασης επιθυμεί να προσλάβει ο Ομιλος Εταιρειών GOODY'S - EVEREST, μέλος του Ομίλου VIVARTIA, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, της ψυχαγωγίας και των υπηρεσιών catering.

Ο κάτοχος της θέσης θα έχει ως καθήκοντά του την επιλογή προσωπικού,

την αξιολόγηση, την εκπαίδευση και την ανάπτυξη προσωπικού, τη διαχείριση και την εφαρμογή πολιτικών προσωπικού και τη διοίκηση ομάδας έμπειρων συνεργατών.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο Ανώτατης Σχολής (Μεταπτυχιακός τίτλος επιθυμητός), από τέσσερα έως πέντε έτη προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση ή 10 + έτη προϋπηρεσίας σε Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, άριστη γνώση Η/Υ και αγγλικής γλώσσας αλλά και ανεπτυγμένες διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα στο fax: 210-3541660, υπόψη Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Αναζητήσεις
ποσα λεφτα παιρνει ο διευθυντης στα εβερεστ
Τυχαία Θέματα