«Ανάκαμψη από τη Θεσσαλονίκη»

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επέλεξε να πραγματοποιήσει διευρυμένη επίσκεψη στην πόλη, στο πλαίσιο της παρουσίας των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ. Μάλιστα, στενοί συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη σχολίαζαν δηκτικά -«δείχνοντας» τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο- ότι «ο Φώτης Κουβέλης

δεν έχει κανέναν λόγο να πάει σαν κλέφτης στη Θεσσαλονίκη, όπως άλλοι».

Έτσι, το πρόγραμμα του κ. Κουβέλη είναι πλούσιο, ενώ ο ίδιος θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει πολιτικά και επικοινωνιακά κάθε συνάντησή του, αλλά και κάθε δήλωση που θα κάνει στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, σήμερα ο Φώτης Κουβέλης θα έχει συνάντηση με νέους αγρότες, ενώ θα περάσει και από την ΕΤ3 για να δείξει τη συμπαράστασή του στους απολυμένους της «καταργημένης» δημόσιας τηλεόρασης. Παράλληλα, στο πρόγραμμα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ περιλαμβάνεται συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος, σε αίθουσα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

«Τρίτος πόλος»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα της ομιλίας του Φώτη Κουβέλη θα είναι «Η συγκρότηση του προοδευτικού πόλου και η διέξοδος από την κρίση», κάτι που σημαίνει ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα απευθύνει νέο κάλεσμα «σε όλες τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις που διαφωνούν με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική» να συμμετάσχουν στη σχετική πρωτοβουλία της Αγίου Κωνσταντίνου για τη συγκρότηση του «τρίτου πόλου».

Αύριο, Πέμπτη, ο Φώτης Κουβέλης θα συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο της HELΕXPO-ΔΕΘ, ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο. Τέλος, το απόγευμα θα συναντηθεί και με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο, τον οποίο αναμένεται να συγχαρεί για τη διεθνή διάκριση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα