Ανάδρομος Ερμής vs Κρόνος – έχει το έργο νικητή;

Κριός

Αγαπημένο μου Κριάρι, ξεμπέρδεψες με σοκολατάκια και Βαλεντίνους; Πάρα πολύ ωραία, γιατί ακολουθεί μία εβδομάδα όπου ανασκουμπώνεις μανίκια και φυλάς Θερμοπύλες. Φιλία και δουλειές ή οικονομικά ξεκαθαρίσματα είναι ένα δύσκολο τριπάκι, και θα χρειαστούν μανούβρες για να μην παρεξηγηθείς με φίλους που αγαπάς, αλλά και για να μη βρεθείς εκτεθειμένος επαγγελματικά – και δεν είναι εποχές να ψάχνεις για δουλίτσα, το ξέρεις, έτσι;

Ταύρος

Ταυράκι μου, εφ’όσον την ξέρεις τη φύση σου: αργά, και ένα πράγμα τη φορά! Ελπίζω λοιπόν να μην προσπαθείς να χωρέσεις δύο ή και περισσότερα

καρπούζια στην ίδια μασχάλη, γιατί δεν γίνεται. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι τέτοιες που είναι αδύνατον να ανταπεξέλθεις και σε κάποιο μαθησιακό πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Ή να δουλέψεις τρελά νυχτέρια, πράγμα που ενδέχεται να το πληρώσεις με ένα «γονατισμένο» ανοσοποιητικό.

Δίδυμοι

Ασφαλώς, βεβαίως και θέλεις να πάρεις βαπόρια, αεροπλάνα και τραίνα (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά, είσαι τόσο βολικό πλάσμα!) και να σηκωθείς να φύγεις από όλους και από όλα – οι βλοσυρές απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου όμως δε σου το επιτρέπουν ακόμα. Μία άχαρη δουλειά; Συνάδελφοι που χαμογελούν μόνο και μόνο για να φανούν οι κυνόδοντες με τους οποίους θα σου πιουν το αίμα; Αμοιβή η οποία όταν έρχεται μοιάζει περισσότερο με χαρτζιλίκι; Όλα αυτά, συν του ότι εκείνος/η που πραγματικά θέλεις για να φτιάξουν όλα ως δια μαγείας, δεν είναι (ακόμα) δικός/ή σου.

Καρκίνος

Έρωτας και Σεξ υποτίθεται ότι συνυπάρχουν. Όχι. Όταν είσαι ερωτευμένος είναι το σεξ μαζί του/της θαυμάσιο. Όχι. Ένα ένα καταρρίπτονται αυτά και άλλα αντίστοιχα κλισεδάκια, Καρκίνε μου – και δεν τα καταρρίπτω εγώ, αλλά το ωραιότατο τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο από το Σκορπιό. Το ευγενές έργο της αποδόμησης θα συνεχιστεί για όλη την εβδομάδα. Ξέρω, χαίρεσαι που ο Φεβρουάριος έχει λιγότερες ημέρες, έτσι;

Λέων

Έρωτας vs Οικογένεια – αυτός θα μπορούσε να είναι ο γενικός αστρολογικός τίτλος της εβδομάδας σου, Λέοντα. Θέλεις μερικά επιμέρους σενάρια; 1. Έρχεσαι σε κόντρα με την οικογένειά σου, ή με τις απέναντί τους υποχρεώσεις, για έναν έρωτα. 2. Εσύ και η Οικογένεια του Έρωτα είστε σαν τους Ινδιάνους με τον Κάστερ. Χάλια. 3. Δε θέλεις φυσικά να σου πω τι παίζει εάν έχεις έναν Έρωτα που δε θα έπρεπε, διότι έχεις βέρα στο δεξί και ήδη οικογένεια, ε;

Παρθένος

Κοίτα, θα στο πω πολύ απλά: Ή θα εκφράσεις όλα όσα σε εξοργίζουν/καταπιέζουν/πληγώνουν κατά πρόσωπο και κατά ριπάς εκεί όπου πρέπει (και γαία πυρί μιχθείτω) ή θα ξεκινήσεις να κάνεις αυτό που είναι ο μέγας κίνδυνος για κάθε Παρθενάκι: θα τα σωματοποιήσεις σε δερματικά, σε αλλεργίες, σε έλκη, σε εντερικά, σε στομαχικά, και θα περάσεις τις Απόκριες διπλωμένος στα τέσσερα. Χάλι, ε; Μίλα λοιπόν!

Ζυγός

Βεβαίως κι ένας έρωτας μπορεί να έρχεται και να μας κάνει τις αξίες μας ξεσκονόπανο, τι ρωτάς; Αυτή είναι άλλωστε μία από τις βασικές του δουλειές, του έρωτα. Το θέμα είναι, εσύ τι κάνεις. Η αστρολόγος σου προτείνει να κάτσεις και να σκεφτείς (α) αν ο έρωτας που νιώθεις είναι το real thing κι όχι φουσκοδεντριές της επερχόμενης άνοιξης (β) αν αυτό που προστατεύεις είναι όντως ένα στιβαρό αξιακό σύστημα, ή κάποιες απαρχαιωμένες συνήθειες και μία ζαχαρωμένη επιφάνεια που δεν εξυπηρετεί πλέον σε τίποτα. Και αναλόγως πράττεις.

Σκορπιός

Το σπίτι και ό,τι το αφορά – συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς σου- κυμαίνονται ανάμεσα στα Black Books και την Οικογένεια Άνταμς: τέτοια χαρά και τσαχπινιά. Και οκ, Σκορπιός είσαι, θα τα βγάλεις πέρα και αυτή τη φορά με τη μαυρίλα. Το θέμα είναι, μήπως με τη μανία σου να απαλλάσσεσαι άμεσα από κάθε τι φθαρμένο και νεκρό, πάρει η μπάλα και υγιείς καταστάσεις, ή ανθρώπους που σε αγαπάνε ακόμα – και θα ήταν κρίμα.

Τοξότης

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από ένα σκληρό «άλλα θέλω κι άλλα κάνω». Εξαιρετικά απαισιόδοξος, ποιος; Εσύ, το μονίμως εύθυμο παιδί του Δία. Φταίει βεβαίως και ο ανάδρομος Ερμής που σου καθηλώνει την επικοινωνία σου κάνοντάς σε να εκφράζεις με αγένεια, φωνή και θυμό όλα όσα θα ήθελες και θα έπρεπε να πεις στον πιο ήπιο διαπραγματευτικό τόνο. Βαθιές ανάσες; Λίγη γιόγκα; Ε δε μπορεί, κάτι θα δουλέψει και θα σε συγκρατήσει…

Αιγόκερως

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» – με αυτό το αρχαίο και σοφό ρητό, θα πορευτείς αυτή την εβδομάδα αν θέλεις να τη βγάλεις καθαρή, Αιγόκερε. Εξυπακούεται ότι είσαι πολύ φειδωλός σε τυχόν δανεικά και διευκολύνσεις, εξυπακούεται ότι προσέχεις πάρα πολύ για ποιόν δίνεις συστάσεις, για να μην ρεζιλευτείς εσύ ο ίδιος. Τουλάχιστον, έχεις ένα πολύ διπλωματικό τρόπο ώστε να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τις παρεξηγήσεις, κάτι είναι κι αυτό!

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου ξανά, καλό μου πλάσμα, έρχεται και σε κάνει γαϊτανάκι. Και ναι μεν είναι των ημερών τα γαϊτανάκια, αλλά δεν τα λες και πάντα ευχάριστα, ιδίως όταν αφορούν σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Θα το πω απλά, δεν είναι η εβδομάδα κατάλληλη για μεγαλοστομίες, αποφάσεις ζωής και σοβαρές υπογραφές. Είναι εβδομάδα σκέψης, σιωπηλής και σκληρής δουλειάς και δεύτερων ευκαιριών τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ιχθείς

Χαρούμενα γενέθλια Ψαράκι! Από τις 18 του μήνα ο Ήλιος στο ζώδιό σου, σε κάνει πρωταγωνιστή των ημερών! Κοίτα να το χαρείς, και προσπάθησε να χαλαρώσεις με εξόδους, παρέες χαρούμενων ανθρώπων και των χόμπι που αγαπάς – ανέβαλε όσο μπορείς αποφάσεις για σπουδές ή κάποιο ταξίδι, και αποτίναξε την απαισιοδοξία που σε πιάνει ώρες ώρες! Ο μήνας σου ξεκινά λίγο ζόρικα, αλλά πίστεψέ με, τελειώνει με μεγάλες βελτιώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα