Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Χαϊκάλη on air

Καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του Mega ήταν οι δύο βουλευτές και η κόντρα δεν άργησε να ξεσπάσει μεταξύ τους, μάλιστα ακούστηκαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί.

Ο κ. Χαϊκάλης υποστήριξε πως είναι προδότες όσοι έχουν υπογράψει το μνημόνιο, γεγονός που πυροδότησε την ατμόσφαιρα: «Έχετε υπογράψει το ξεπούλημα της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαϊκάλης, με τον κ. Γεωργιάδη να του απαντά ότι λέει προδότη τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά, και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.

«Δυστυχώς κ. Χαϊκάλη φτάσατε στο σημείο 25 χρόνια φίλος του Αντώνη Σαμαρά να τον κατηγορείτε και να τον αποκαλείτε προδότη επειδή υπέγραψε το μνημόνιο. Βγαίνετε στην τηλεόραση, διαβάζετε ένα χαρτί που δεν καταλαβαίνετε τι λέει και μετά θέλετε από εμένα να σέβομαι εσάς ή τον κ Καμμένο. Δεν σας σέβομαι γιατί δεν αξίζετε να σας σέβομαι. Να με φωνάξετε στους Ανεξάρτητους Έλληνες να σας κάνω φροντιστήριο, σταμάτα πια τις παλαβωμάρες», ήταν η αιχμηρή απάντηση του κ. Γεωργιάδη, με τον βουλευτή των ΑΝΕΞΕΛ να βγαίνει εκτός εαυτού λέγοντας «Δεν με ενδιαφέρει η δική σας άποψη. Σας έχω θεωρήσει προστατευόμενο είδος και το λέω ανοιχτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα