Αυτοί είναι οι δύο νεκροί δραπέτες

08:03 3/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τη δύσβατη περιοχή που έγινε η ανταλλαγή των πυροβολισμών και είχαν ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν και τους άλλους τρεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται οι έρευνες να επεκταθούν και προς την Ευρυτανία.

Στο μεταξύ σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, έγινε κυριολεκτικά μάχη, αφού όπως λένε, άκουγαν για αρκετά λεπτά της ώρας ριπές αυτομάτων όπλων.

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δραπέτες είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με κινητά. Ίχνη

τους εντοπίστηκαν σε έξι τουλάχιστον αγροικίες, ακόμα και σε στάνες. Την ημέρα ξεκουράζονταν ενώ έβγαιναν τη νύχτα πολύ καλά οργανωμένοι, έχοντας καλυμμένο το σώμα τους ακόμα και με φύλλα.

Όσον αφορά στην ταυτότητα των νεκρών δραπετών, οι αστυνομικοί θα περιμένουν την επίσημη ταυτοποίηση. Ωστόσο σύμφωνα με τις διαρροές, οι δύο νεκροί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είχαν πρωταγωνιστήσει στην ένοπλη συμπλοκή και τη δολοφονία αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας, αλλά και στην Κόρινθο στη δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας.

Πρόκειται για τον 25χρονο Λίκα Έντισον και τον 41χρονο Μουράτι, ο οποίος είχε πολλά ψευδώνυμα και ήταν ανάμεσα στα άτομα που συνεπλάκησαν με την αστυνομία στην Μάνδρα.

Ο 25χρονος LIKA EDISON

MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ, ηλικίας 41 ετών

Το σημείο Α που εξελίχθηκε η συμπλοκή των αστυνομικών με τους δραπέτες

Keywords
Τυχαία Θέματα