To oργισμένο γράμμα στον Πούτιν: «Τέρας μου κατέστρεψες τη ζωή»

Το οργισμένο γράμμα στον Πούτιν πατέρα που έχασε το μοναχοπαίδι του στο Boeing

Στην ανοικτή επιστολή του προς τον Ρώσο πρόεδρο στον οποίο απευθύνεται ως «Τέρας κ. Πούτιν», ο τραγικός πατέρας, ονόματι Χανς Ντε Μπόρστ, αναφέρεται εκτενώς στα σχέδια που έκανε η μόλις 17χρονη κόρη του Ελσεμίκ για το μέλλον της.

Ο Χανς Ντε Μπροστ γράφει ότι η κόρη του, η οποία ταξίδευε με την μητέρα στης στην μοιραία πτήση, τελειώνοντας το σχολείο, ονειρευόταν να γίνει μηχανικός.

Στο γράμμα του, που ξεχειλίζει από θλίψη και οργή και το οποίο έχει γίνει viral στην Ολλανδία, o τραγικός πατέρας υπογράφει ως «Χανς Ντε Μπορστ – Του οποίου η ζωή καταστράφηκε».

«Κ. Πούτιν σας ευχαριστώ πολύ εσάς και τους αυτονομιστές ηγέτες της Ουκρανίας για το φόνο του μονάκριβου και αγαπημένου παιδιού μου, της Ελσεμίκ», γράφει. «Του χρόνου, η Ελσεμίκ θα έδινε τις τελικές της εξετάσεις, μαζί με τις κολλητές της φίλες, τη Τζούλια και τη Μαρίνα. Ήταν καλή μαθήτρια και ήθελε να πάει στο πανεπιστήμιο να σπουδάσει μηχανικός. Μάλιστα ανυπομονούσε γι' αυτό! Ξαφνικά, όχι πια. Σκοτώθηκε στον αέρα μιας ξένης χώρας όπου ένας πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Κύριοι εκεί ψηλά, ελπίζω να είστε υπερήφανοι που μια ακόμη νέα ζωή χάθηκε στον πόλεμό σας και να μπορείτε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη», αναφέρεται στο γράμμα.

Όπως αναφέρει η Telegraph, η άτυχη κοπέλα ταξίδευε με τη μητέρα, τον αδελφό και τον πατριό της για να κάνει διακοπές στη Μαλαισία.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 298 ανθρώπους που επέβαιναν στην πτήση MH17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών από Άμστερνταμ προς Κουάλα Λουμπούρ, οι 193 ήταν Ολλανδοί πολίτες.

Πηγές: Έθνος, Telegraph

Keywords
Τυχαία Θέματα