Tα αποκαλυπτήρια του νέου Mini

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι πρώτες εργοστασιακές φωτογραφίες του νέου MINI, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Τα πρώτα στοιχεία λένε ότι το νέο MINI διαθέτει νέο πλαίσιο, ενώ σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων, υπάρχουν δύο νέα σύνολα, ένας 3κύλινδρος Twin Power

1,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει στην έκδοση Cooper 136 ίππους, ενώ στην κορυφή των μηχανικών συνόλων βρίσκουμε έναν δίλιτρο, απόδοσης 192 ίππων, που προορίζεται για το Cooper S.

Το νέο ΜΙΝΙ αποτελεί μία σχεδιαστική μετεξέλιξη του σημερινού, από το οποίο υιοθετεί τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όμως έχουν αυξηθεί ελαφρά οι εξωτερικές διαστάσεις του.

Το νέο ΜΙΝΙ θα εφοδιάζεται με ηλεκτρονική ανάρτηση, με διπλή ρύθμιση normal και sport, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου και αντιστρεπτικές δοκούς με σωληνωτό τμήμα, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο επόμενο έτος.

Πλούσιος θα είναι και ο εξοπλισμός του, ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος για την προστασία των πεζών.

Από το autoreport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα