Nissan Note: Ανάμεσα σε δύο κατηγορίες

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η πανελλαδική παρουσίαση του νέου Nissan NOTE. Σηματοδοτεί για τη Nissan την άφιξη ενός νέου αυτοκινήτου, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, αφενός για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των μικρών, αλλά και αφετέρου για να κερδίσει, με τον χαρακτήρα και τα πλεονεκτήματά του, τους υποψήφιους αγοραστές της κατηγορίας των μικρομεσαίων μοντέλων.

Σύμφωνα

με τα στελέχη της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, το νέο Nissan NOTE θα φέρει πωλήσεις, καθώς είναι φρέσκο, νεανικό και με πολύ όμορφη σχεδίαση. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους καλούς κινητήρες τόσο της βενζίνης αλλά και του diesel, αλλά και στον καλό εξοπλισμό του νέου Nissan NOTE, καθώς το νέο μοντέλο τοποθετείται εκεί ακριβώς που χτυπάει η καρδιά της αγοράς : είναι μικρομεσαίο, στο πάνω άκρο της κατηγορίας Β, αλλά με πλεονεκτήματα (όπως πρακτικότητα και ευρυχωρία) και εξοπλισμό της κατηγορίας C. Επιπλέον αναφορά έγινε και στις νέες τεχνολογίες που το συνοδεύουν, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές του συστήματος Safety Shield, καθώς είναι πρωτοποριακές για την κατηγορία.

Στα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα του ολοκαίνουργιου Nissan NOTE, έγκειται το γεγονός ότι οι πίσω επιβάτες του απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευρυχωρία για τα πόδια τους, ενώ λεπτομέρειες όπως το άνοιγμα σε σχεδόν 90 μοίρες για τις πίσω πόρτες, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή των επιβατών ευκολότερη. Παράλληλα, το συγκεκριμένο μοντέλο χαρακτηρίζεται ως ένα έξυπνο οικογενειακό που δύναται να καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες του σημερινού υποψήφιου αγοραστή.

Το νέο Nissan NOTE διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις στην Ελληνική αγορά (από 12.000 ευρώ) με μια γκάμα κινητήρων υψηλής απόδοσης, που συνδυάζουν το χαμηλό κόστος λειτουργίας με ισχυρές επιδόσεις : έναν 1.2 λίτρων βενζίνης με 80PS, καθώς και έναν 1.5 λίτρων turbodiesel dCi, ισχύος 90PS. Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα Start / Stop ως στάνταρ, ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι χαμηλές με 95g/km για το πετρέλαιο και 99g/km για τη βενζίνη. Η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται σε εξίσου εξαιρετικά χαμηλά μεγέθη : από 4,7 l/100km για τον 1.2 λίτρων κινητήρα βενζίνης των 80PS μέχρι και 3,6 l/100km για το 1.5 λίτρων dCi.

Keywords
Τυχαία Θέματα