Mεγάλο διπλό ο ΠΑΣ

Τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα αλλοιώθηκαν γρήγορα με την αποβολή του Λεωνίδα Καμπάνταη στο 13′, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε άμεσα ο ΠΑΣ σκοράροντας στο 18′ με τον Ιλιτς.

Με παίκτης λιγότερο στο χορτάρι ο Πανιώνιος έκανε μεγάλη προσπάθεια να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας και πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο. Από το 59′ και μετά μάλιστα οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν λόγω της αποβολής του Τζημόπουλου, όσο και αν προσπάθησε όμως ο Πανιώνιος

δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έσπασαν καρδιές. Ο Βίλα απέτυχε να κάνει το 0-2 σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντούνης έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος (84′ Τσαμουρλίδης), Παντίδος (76′ Μπεγκλετσής), Παναγιωτούδης (56′ Μενδρινός), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Τόσκας, Ντούνης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κεϊτά (51′ Λίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (62′ Κολοβέτσιος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85′ Βίλα), Ίλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα