Mεγάλη πρόκριση για Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι και πέταξε εκτός Κυπέλλου το φιναλίστ των δύο τελευταίων διοργανώσεων του Κυπέλλου Ατρόμητο.
Οι Περιστεριώτες άρχισαν ιδανικά το ματς, προηγούμενοι μόλις στο 3′ με τον Επστάιν, στη συνέχεια όμως χαλάρωσαν και δέχθηκαν την ισοφάρισε στο 49′ με τον Πινδώνη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου με τον Λαζαρίδη στο 73′ και εκεί που πίστεψαν ότι έχει κατακτήσει την πρόκριση

υπέστη το σοκ στο 91′ με την ισοφάριση του Ανιέτε!

Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Ράντμαν, Γιαννούλης (Καραγκούνης 56′), Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος (Νάστος 89′), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς (Κούτσι 60′).
Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Κατσιαρός, Γόγολος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Ογιαρμπίντε, Γενγκά, Μπολάτι, Μπακαγιόκο.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του νίκησε 2-1 την Ακαδημία Πλαταμώνα και πήρε και τυπικά την πρόκριση. Το σκορ άνοιξε ο Γιάννου στο 36′ ενώ ο Σταφυλίδης έκανε το 2-0 στο 64′. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Γιακουμή στο 74′.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου(60’ Πόποβιτς), Πέλκας, Ρομπέρ(70’ Γεωργιάδης), Λόρενς, Γιάννου.
Αιγινιακός: Ράπτης, Αχαλινόπουλος, Ζούρκος, Μπαμίχας(69’Γούτσιος), Καθάριος, Κυρτέγος (63’Μήτρακας), Τασίδης, Λιόλιος, Κοσμίδης, Πλατάκης(42’ Γιαούτζης), Έξαρχος

Keywords
Τυχαία Θέματα