H Eφές μεγάλο εμπόδιο στο δρόμο του Παναθηναϊκού

12:29 1/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχεται απόψε (22:00 ΕΤ1) την Εφές στο ΟΑΚΑ και αναζητά τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έχει μόλις μία ήττα στο top-16 της διοργάνωσης.

Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις ο Παναθηναϊκός μπήκε για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης, πορεία που θα επιβεβαιωθεί ακόμη περισσότερο με μία ακόμη επιτυχία.

Το παιχνίδι ασφαλώς και δεν είναι εύκολο. Η Εφές έχει δείξει μεγάλες αρετές,

κυρίως στον επιθετικό τομέα, δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής αλλά σ΄αυτήν την αναμέτρηση θα στερηθεί ένα από τα μεγάλα της όπλα. Ο Σάσα Βούγιασιτς, ο πρωταθλητής στο ΝΒΑ Σλοβένος σουτέρ, δεν ταξίδεψε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στις τάξεις του τον τραυματία Ξανθόπουλο κάτι που σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί ξανά ο Μάρκους Μπανκς ο οποίος είχε ελάχιστη συμμετοχή στα τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Ο Στεφάν Λάσμε, αν και νιώθει ενοχλήσεις, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κανονικά.

Το ματς θα κριθεί κυρίως από τις αμυντικές επιδόσεις. Αν ο Παναθηναϊκός κλείσει τους διαδρόμους στον Τζόρνταν Φάρμαρ θα έχει κάνει ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα για τη νίκη. Το δεύτερο θα γίνει αν καταφέρει και περάσει την μπάλα μέσα στο καλάθι φθείροντας τους ψηλούς του αντιπάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα