‘‘Athens Motor Show 2013’’ 2 με 10 Νοεμβρίου

Το Σάββατο ανοίγει της πύλες για το ευρύ κοινό η Έκθεση Αυτοκινήτου ‘Athens Motor Show 2013’ που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Συμμετέχουν οι εταιρείες: VOLVO, NISSAN, CΙTROEN, FORD, LANCIA-JEEP, VOLKSWAGEN, RENAULT-DACIA, AUDI,

HYUNDAI-KIA, SEAT, BMW-MINI-SUZUKI (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ), SKODA, CHEVROLET

Είναι η μοναδική Έκθεση για το Αυτοκίνητο αυτή τη χρονιά και θα βοηθήσει γενικότερα τον κλάδο του Αυτοκινήτου τη δύσκολη αυτή περίοδο και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες και υποψήφιους αγοραστές να δουν από κοντά να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν τα αυτοκίνητα που τους ενδιαφέρουν με τις νέες τιμές.

Η Athens Motor Show 2013 καλύπτει όλες τις πτυχές ενδιαφέροντος του επισκέπτη, γιατί μπορεί να ενημερωθεί για τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας σε όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων, city cars, βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα κ.λπ. και να δει νέα μοντέλα με σημαντικές πρεμιέρες στην Ελλάδα.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα διεξάγονται πλήθος Test Drives.

Παράλληλα η έκθεση φιλοξενεί εταιρείες Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Ελαστικών και Υπηρεσιών που σχετίζονται με τον κλάδο του Αυτοκινήτου.

Η έκθεση θα διαρκέσει 9 εννέα ημέρες, από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, και πραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Λ. Ποσειδώνος) με δωρεάν Parking.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 – 21:00

Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 5 ευρώ, Φοιτητές, Μαθητές, Άνεργοι: 3 ευρώ (Με επίδειξη φοιτητικής-μαθητικής ταυτότητας, κάρτα ανεργίας), Συνοδευόμενα παιδιά κάτω των 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα