Ομολόγησε το κτήνος που κακοποίησε την 15χρονη

Ο 21χρονος Πακιστανός την πλησίασε για να της κλέψει το κινητό, τη χτύπησε και ασέλγησε πάνω της

Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη σήμερα, Σάββατο, για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο στις 22 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, είπε ότι αρχικά είδε την κοπέλα να ακούει με ακουστικά μουσική και την πλησίασε για να της αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο. Η κοπέλα τότε αντέδρασε και εκείνος χτύπησε

το κεφάλι της στα βράχια με αποτέλεσμα να την αφήσει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.  

Ακόμη υπέδειξε σημείο στο οποίο είχε πετάξει το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης για τον εντοπισμό του οποίου γίνονται έρευνες. 

«H Ελληνική Αστυνομία μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου. Δράστης είναι ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Μανούρας, σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης της σοβαρής κακοποίησης 15χρονης στην Πάρο.

Ο Χ.Μανούρας κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων και ερωτώμενος σχετικά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός.

Ο 21χρονος, όπως και άλλοι δυο συμπατριώτες του, που βρέθηκαν στο σπίτι, όπου εντοπίστηκε ο δράστης στη Νέα Χαλκηδόνα διαπιστώθηκε, επίσης, ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. 

Ο συλληφθείς μεταφέρεται στη Σύρο, όπου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του νησιού. Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγούνται, επίσης και άλλοι δύο Πακιστανοί που βρέθηκαν στο σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα.

Νωρίτερα, οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τον νεαρό αλλοδαπό είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας.

Για μια καλή ημέρα για την ΕΛ.ΑΣ. και την ελληνική κοινωνία έκανε λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας. 

Ο Πακιστανός, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο εργοδότης του, έξι ημέρες μετά το περιστατικό με την 15χρονη μαθήτρια του ζήτησε να τον πληρώσει για να φύγει από το νησί

Παράλληλα, η μητέρα του θύματος κατέθεσε ότι λίγη ώρα μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η περιγραφή και τα ρούχα ταιριάζουν απόλυτα με τα ρούχα που φορούσε ο νεαρός Πακιστανός. 

Tην ίδια ώρα, η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. 

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη. Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Ιουλίου, η κοπέλα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή.

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Ομολόγησε το κτήνος που κακοποίησε την 15χρονη | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα