Νέα Nikon 1 J2 mirrorless compact φωτογραφική μηχανή

Η Nikon έχει παρουσιάσει ένα νέο mirrorless μοντέλο της Nikon 1 σειράς, την νέα J2. Το μοντέλο είναι $ 100 φθηνότερο από ό,τι η J1 και περιλαμβάνει μερικές αναβαθμίσεις, αλλά διατηρεί τον 10.1-megapixel CX-format CMOS αισθητήρα. Από την άποψη της τιμής καθαρά, είναι ένα από τις πιο προσιτές συμπαγές mirrorless εναλλάξιμων φακών φωτογραφικές μηχανές της αγοράς.

Μεταξύ

των αναβαθμίσεων χαρακτηριστικό είναι η υψηλότερης ανάλυσης 3 ιντσών οθόνη που ενσωματώνει τώρα 921.000 pixels. Το σώμα έχει μια μεταλλική όψη και αίσθηση, ενώ περιλαμβάνει επίσης το Creative Mode που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν διάφορα effects, συμπεριλαμβανομένων σκηνών και φίλτρα.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από Panorama, Selective Color, Miniature, Soft, Night Landscape, Backlighting, και Night Portraits. Ακόμα ενσωματώνει τον επεξεργαστή EXPEED 3 τις Nikon, ο οποίος επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με ταχύτητα έως 10fps, με συνεχή λήψη έως και 5fps.

Η Nikon 1 J2 έρχεται σε κόκκινο, ροζ και λευκό. Θα πωλείται για $ 550.

Σχολιασμός στο

Πηγή : electronista.com

Αναδημοσίευση από: techfan.gr

Σχετικά άρθρα:

Νέα Canon EOS M 18 M Mirrorless φωτογραφική μηχανήΑνακοινώθηκε η Panasonic Lumix LZ20 Super Zoom Compact φωτογραφική μηχανήFinePix JX420: νέα compact φωτογραφική μηχανή 16MP από την Fujifilm

Νέα Nikon 1 J2 mirrorless compact φωτογραφική μηχανή | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα