Μέρφι: Ένα «σκαλί» πάνω ο Παναθηναϊκός

Τον Παναθηναϊκό έχρισε ως φαβορί ο επιθετικός της Μάδεργουελ Τζέιμς Μέρφι, ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων, για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League.

Αρχικά, ο ταλαντούχος στράικερ μίλησε στην εφημερίδα «Herald Scotland» για τη δικαίωση του να μείνει: «Πάντα αυτό ήθελα να πετύχω, να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για το κλαμπ και εγώ ήθελα να είμαι μέρος του. Τώρα που κληρωθήκαμε με τον Παναθηναϊκό, η απόφαση μου δικαιώνεται ακόμα περισσότερο».

Ζούμε

σπουδαίες εποχές. Είναι υπέροχο να είσαι ποδοσφαιριστής της Μάδεργουελ. Ήταν τέλεια όταν τερματίσαμε στην 3η θέση του πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν και τώρα γίνεται ακόμα πιο ωραίο, διότι επιβραβευόμαστε με μία τέτοια εξέλιξη» συμπλήρωσε με ενθουσιασμό.

Για να συνεχίσει στο ίδιο πλαίσιο: «Έχω κάνει μερικά καλά παιχνίδια στην Ευρώπη με τη Μάδεργουελ. Τα εγχώρια Κύπελλα ή τα ευρωπαϊκά κύπελλα, είτε είναι μονοί αγώνες, είτε είναι διπλοί, φαίνεται πως μου ταιριάζουν καλύτερα. Είμαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο Europa League και είμαι περήφανος για αυτό».

Ο Σκωτσέζος στράικερ ισχυρίστηκε ότι στην έδρα της, η Μάδεργουελ είναι δυνατή: «Όταν υποδεχόμαστε στο Fir Park ομάδες του βεληνεκούς της Σέλτικ και της Ρέιντζερς, τα καταφέρνουμε καλά. Οπωσδήποτε, ο Παναθηναϊκός είναι ένα σκαλί πάνω από την ποιότητα της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, όμως πρέπει να το πιστέψουμε».

Όσο για τη ρεβάνς της Αθήνας, το μόνο που τους απασχολεί φαίνεται να είναι η ζέστη: «Θα είναι καυτά στην Αθήνα αυτή την εποχή του χρόνου, αλλά θέλω να πιστεύω ότι συγκαταλεγόμαστε στις ομάδες που έχουν καλή κυκλοφορία και θα μπορέσουμε να αντέξουμε την πίεση. Δεν μπορούμε να τρέχουμε για 90 λεπτά με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, οπότε πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα».

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Φερέιρα: Θα φύγω αν δεν αλλάξει ο Παναθηναϊκός!Παναθηναϊκός – Οντένσε 3-4«Πέθαναν» τον Έντι Μέρφι!

Μέρφι: Ένα «σκαλί» πάνω ο Παναθηναϊκός | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα