Έτοιμος για όλα ο Μαύρος

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Θωμά Μαύρου με τους εκπροσώπους των συνδέσμων της ΑΕΚ,με τον παλαίμαχο άσο να εκφράζει την πρόθεσή του να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας.

Στο ραντεβού έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των περισσοτέρων κλαμπ της Ένωσης (η ORGINAL 21 θα απευθύνει πρόσκληση στον παλαίμαχο άσο να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα) καθώς και κάποιοι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ.

«Η πρόθεσή μου είναι την 1η Αυγούστου, αν η ΑΕΚ έχει παραμείνει ζωντανή, να

ορίσω ένα δικό μου συμβούλιο, με πρόσωπα άφθαρτα, δικής μου εμπιστοσύνης», ήταν τα πρώτα λόγια του παλαίμαχου άσου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει αν θα αναλάβει ο ίδιος την ηγεσία της ΠΑΕ.

Παράλληλα, μίλησε και για τη στήριξη του κόσμου: «Πρέπει όμως μόλις γίνει αυτό ο κόσμος να στηρίξει. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι σαν να τον… έχει βγάλει κάποιος από την πρίζα. Πρέπει να ξαναβάλει την πρίζα. Μόνο έτσι θα σώσουμε την ΑΕΚ και θα την γλιτώσουμε από τη Δ΄ Εθνική».

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί της Ένωσης ζήτησαν από τον πρώην επιθετικό του «Δικέφαλου» να τιμωρηθούν όσοι έφεραν την ομάδα μέχρι αυτό το σημείο, με τον Θωμά Μαύρο να απαντά: «Πρώτα θα κυνηγήσουμε να σωθεί η ομάδα και μετά θα κυνηγήσουμε αυτούς που την έφτασαν εδώ».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο επικεφαλής του εγχειρήματος για την σωτηρία της ομάδας, τόνισε πως σκέφτεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα Σπάτα, η οποία θα είναι «ανοικτή» και στους οπαδούς.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Έτοιμος για όλα ο Μαύρος | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα