“Εφτασε ο Σισόκο, υπογράφει την Τετάρτη ο «Πετρογκόλ»

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Σισοκό ο οποίος περνάει από εξετάσεις την Τετάρτη (4/7) και υπογράφει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβοριανός άσος έφτασε μαζί με τον ατζέντη του Σουλεϊμάν Σισέ και στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Στράτος Σωπήλης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής

φαινόταν λίγο κουρασμένος από το ταξίδι ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, δεν του επιτράπηκε, και θα μιλήσει κατά την επίσημη παρουσίαση του από τον Παναθηναϊκό.

Yπογράφει ο Πετρόπουλος

Σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους έως 2015 ήρθαν Αντώνης Πετρόπουλος και Παναθηναϊκός.

Μετά τη συνάντηση που είχαν και την τακτοποίηση των τελευταίων λεπτομερειών, ο 26χρονος επιθετικός του οποίου το συμβόλαιο εξέπνεε τον Δεκέμβριο του 2012, απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε από την «πράσινη» διοίκηση και το μόνο που απομένει έτσι είναι να «πέσουν» οι υπογραφές.

Κάτι τέτοιο, αναμένεται μάλιστα να γίνει πιθανότατα την Τετάρτη (4/7) το μεσημέρι, με τον Πετρόπουλο να μεταβαίνει – ανάμεσα στις δυο προπονήσεις – στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να κλείσει και τυπικά η παραμονή του στην Παιανία έως το καλοκαίρι του 2015.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

«Και τρίτο δάνειο θα χρειαστεί η Ελλάδα»Περικοπές δαπανών και πρόσθετα μέτρα 7 δισ. ευρώ προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο

“Εφτασε ο Σισόκο, υπογράφει την Τετάρτη ο «Πετρογκόλ» | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα