Στη φυλακή ο Σταύρος Ψωμιάδης!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Σταύρος Ψωμιάδης μετά την κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή. Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και φοροδιαφυγή οι κατηγορίες που τον «βαραίνουν».

Ύστερα την πολύωρη απολογία του ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας, το βράδυ της Τρίτης και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο Σταύρος Ψωμιάδης, υιός του Μάκη, κρίθηκε προφυλακιστέος για το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, που σχετίζεται με την υπόθεση υπεξαίρεσης πολλών εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ

όταν στο τιμόνι της ήταν ο πατέρας του.

Κατηγορείται εξάλλου για φοροδιαφυγή που φτάνει και πιθανόν να ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ, σε πλήρη αναντιστοιχία με τις χαμηλές σε δηλωθέν εισόδημα φορολογικές του δηλώσεις.

Αντίθετα, η αδερφή του Σταύρου, Χριστίνα Ψωμιάδη, αφέθηκε τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα).

Τέλος, για τα δύο τέκνα του Μάκη Ψωμιάδη, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, καθώς είχαν κληθεί τις προηγούμενες ημέρες από την ανακρίτρια και δεν είχαν εμφανιστεί.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Στη φυλακή ο Σταύρος Ψωμιάδης! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα