Δριμεία επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για την ελληνική στάση στο Eurogroup

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση που κράτησε στο χθεσινό Eurogroup, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου, Π. Σκουρλέτης, υπογραμμίζει ότι ο Γιάννης Στουρνάρας, συνεπής στις απόψεις του, δεν διεκδίκησε κανέναν άλλο δρόμο πέραν της πιστής εφαρμογής του μνημονίου.

Όπως αναφέρει, «η ταύτιση του κ. υπουργού με τα επιχειρήματα και τις απόψεις των δανειστών μας αποτυπώνεται στο συγχαρητήριο μήνυμα του κ. Σόιμπλε προς τον Έλληνα ομόλογο του».

«Ο λαός μας συγχωρεί τα λάθη όχι όμως και τα ψέματα»

Ο κ. Σκουρλέτης, σημειώνει, ότι όσοι προεκλογικά εμπιστευτήκαν τον κ. Σαμαρά και τους συνοδοιπόρους του ελπίζοντας σε μια διαφορετική αντιμετώπιση της πολιτικής του μνημονίου αισθάνονται απόλυτα διαψευσμένοι.

Και υπογραμμίζει, ότι ο ελληνικός λαός τα λάθη τα συγχωρεί, τα ψέματα όμως όχι.

H δήλωση του Π. Σκουρλέτη

Συνεπής ως προς τις απόψεις του ο κ. Στουρνάρας δεν διεκδίκησε κανένα άλλο δρόμο πέραν της πιστής εφαρμογής του μνημονίου Η ταύτιση του κ. υπουργού με τα επιχειρήματα και τις απόψεις των δανειστών μας αποτυπώνεται στο συγχαρητήριο μήνυμα του κ. Σόιμπλε προς τον Έλληνα ομόλογο του .

Όσοι προεκλογικά εμπιστευτήκαν τον κ. Σαμαρά και τους συνοδοιπόρους του ελπίζοντας σε μια διαφορετική αντιμετώπιση της πολιτικής του μνημονίου αισθάνονται απόλυτα διαψευσμένοι. Ο λαός μας τα λάθη τα συγχωρεί τα ψέματα όμως όχι.

Πηγή:ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Βενιζέλο – ΣαμαράΣκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κατά Γιώργου ΠεταλωτήΚυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για την ελληνική στάση στο Eurogroup | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα