Έρχεται ο Ντούντκα!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ντάριο Ντουντκα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο διεθνής μπακ χαφ που είχε δύο συμμετοχές με την φανέλα της Πολωνίας στο Euro, βρίσκεται μία ανάσα από τους Πειραιώτες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sport.pl». Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την γαλλική Οσέρ έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας, η οποία και υποβιβάστηκε στην β” κατηγορία και σύμφωνα με τους Πολωνούς οι νταμπλούχοι

Ελλάδας ασχολούνται εδώ και καιρό με την περίπτωσή του.

O Mασάδο, ο Τσάβες και η έκπληξη με Πέροβιτς!

Διοικητικοί κύκλοι του Ολυμπιακού παραδέχονταν χθες ότι για τη θέση του οργανωτή βασικοί υποψήφιοι είναι ο Αργεντινός Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς και ο Πορτογάλος Μασάδο της Τουλούζ, αλλά πρόσθεταν ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις τελικές εισηγήσεις του Ζαρντίμ.

Ο Τσάβες φεύγει από την Μπόκα Τζούνιορς και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σχηματίσει καλή άποψη για την αξία του, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει εκφράσει ακόμα άποψη για τον Αργεντινό.

Αντίθετα, τον Μασάδο, που τον γνωρίζει, τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση, αλλά μέχρι να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για το ρόστερ, δεν μπορεί να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Εκτός από οργανωτή, οι Πειραιώτες ψάχνουν και έναν αμυντικό χαφ και χθες προτάθηκε από τον ατζέντη του Πάντελιτς, ο 23χρονος Ρ. Πέτροβιτς της Μπλάκμπερν. Ο αγγλικός σύλλογος υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και ο υψηλόσωμος μεσοαμυντικός (1.93) μπορεί να αποκτηθεί σε προσιτή τιμή.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Έρχεται ο Ντούντκα! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα