Χωρίς flash player το νέο Android 4.1


Το τέλος του flash από τις κινητές συσκευές σημαίνει η απόφαση της Google να λανσάρει το Android 4.1 χωρίς flash player.

Λίγα χρόνια μετά τον περιβόητο πόλεμο της Apple με την Adobe

λόγω της έλλειψης υποστήριξης του flash από το iPhone η Apple επιβεβαιώνεται για τη στρατηγική απόφασή της να παρακάμψει το flash.

Αρκετό καιρό μετά την απόρριψη του flash από την Apple, η εταιρεία αποφάσισε τον περασμένο Νοέμβριο να σταματήσει την υποστήριξη του Flash Player για φορητές συσκευές.

Η Adobe δεν πρόκειται να παρέχει υποστήριξη σε περίπτωση προβλημάτων του Flash player plugin από τις συσκευές από τις οποίες υποστηρίζεται.

Η απόφαση της Google να απορρίψει το flash από τις συσκευές της δίνει το τελικό χτύπημα και ουσιαστικά βάζει τέλος στο plugin του flash.

Μάλιστα η εταιρεία αποφάσισε να μπλοκάρει τις νέες εγκαταστάσεις του flash από το Google Play κι έτσι από τις 15 Αυγούστου οι χρήστες δεν θα μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή.

Όσοι θέλουν υποχρεωτικά να έχουν flash στη συσκευή τους θα πρέπει να επιλέξουν μια συσκευή με Android 2.3 ή Android 4.0 στις οποίες υποστηρίζεται ακόμα το flash.

Πηγή: e-go.gr

Short URL: http://techtv.gr/blogs/techtv/?p=8776

Σχετικά άρθρα:

Τέλος το Flash από τις συσκευές AndroidΣημαντική αναβάθμιση του Adobe Flash PlayerΤέλος το Flash για φορητές συσκευές;

Χωρίς flash player το νέο Android 4.1 | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα